Szerver beregisztrálása

Image result for join render

Van saját szervered vagy esetleg tervben van egy? Szeretnél egy közösség részévé válni, ezzel együtt több játékosra szert tenni? Akkor jó helyen jársz!

Az egész célja az, hogy a közösségek között ne az ellenségeskedés, hanem béke és összefogás legyen. Itt minden ember megtalálhatja a kedvére való játékot, új barátokra tehet szert, megismerkedhet különböző dolgokkal, amikkel eddig esetleg még nem találkozott.


CSATLAKOZÁS MENETE

Ha szeretnél a közösség részévé válni és segíteni a fejlődésben, akkor a Kapcsolatok fül alatti elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot. Egy elbeszélgetés során átbeszéljük a teendőket.

Amire szükséged van:
– legyen egy meglévő szervered, ha még nincs, csak tervben van, az sem akadály,
– a szerverhez legyen egy jól megfogalmazott, érthető, esztétikus és mindent magába foglaló leírásod (milyen játék, a szerveren megtalálható dolgok, scriptek, modok etc.),
– ha van honlapja a szervernek, azt is tüntesd fel nekünk (akár Facebook vagy bármely más oldal),
– legyél határozott és törekedj az együttműködésre, oszd meg velünk a terveidet, hogy lássuk, tényleg komolyan részt akarsz ebben az egészben venni.

Ha alkalmas a szervered arra, hogy a közösség része legyen, akkor a többihez hasonlóan helyet kap az oldalon, ahol minden információt megtalálhatnak a szerveredről.


Ha kedvet kaptál az egészhez, küldj nekünk egy e-mailt az alábbi sablon kitöltésével:

Neved:
Életkor:
Játék:
Szerver neve:
Mióta fut a szerver, ha már van:
Ha nincs, mikor tervezed az indulását:
Elérhetőségek (weboldal, Facebook etc.):
A szerver leírása: