DevaStating Hunger Survival Open BÉTA

 

Devastating Hunger

(hamarosan..)

Játék letöltése: Kattints ide.


A játék fejlesztése
A játék működése folyamatosan kiegészül új és más megoldásokkal, így több mindenben eltér, vagy el fog térni, mert a fejlesztés és hibajavítás folyamatos.


A játékról:
Alapvetően önfeledt szórakozást nyújt a zombi vadászatban és a loot keresgélésben, egyedül vagy csapatban.
Arra törekszem, hogy sose legyen könnyű, kiszámítható vagy unalmas a játék, a beállításokban ha elveszek valamit, akkor adok is helyette mást. Megehet a zombi, vagy felfalhat a fertőzés, vagy kaját keresgél és megeszi, vagy lelövik a cuccaiért és megeszik a kajáját ha volt…


Történet:

Egy túlélő elmondása alapján:
“… idővel az esemény után játszódik
Kezdetekben felütötte a fejét egy megbetegedés a lakosság körében világszerte, a lefolyása és a kimenetele változó volt, de ekkor még nem volt azonosítva.
A kiváltó ok az élelmiszerek felé mutattak, majdnem mindenre kiterjedően. Később visszavezették, hogy az élelmiszerek hosszú ideje tartó manipulálása, módosítása okozza a megbetegedéseket.
Idővel járvánnyá nőtte ki magát a korábban egyszerűnek tűnő betegség és egyre több lett a haláleset, ezért karantén zónákat hoztak létre.
A katonaság egy idő után amikor már semmilyen orvoslás nem segített, előállt egy C01 vakcinával, aminek az eredete ismeretlen, de voltak kósza történetek, hogy harctéri szuper koktél katonáknak, vagy módosított vírus, de volt aki szerint lelőtt idegenek véréből lett kifejlesztve valami, de a lényeg, hogy hatott és nagyon gyors gyógyulást, tünetmentességet okozott, ezért lassan mindenki hazamehetett aki túlélte az oltást.
Sok idő eltelt, de egyszer csak furcsa hírek kezdtek terjedni: furcsán viselkedő emberek másokat minden ok nélkül megharaptak, halottnak hitt embereket láttak sétálni az utcán, valaki kimondta a szót “zombi”… valahogy így kezdődött a káosz és azóta a túlélés a lét, hol gyógyszert keresgélek vagy kaját, de ha szerencsés napom van akkor lőszert vagy fegyvert is találok, de csendben.. valaki van a közelben…”