Arma 3 Realsin (taktikai)


Az MRK – Phoenix magyar Arma 3-as realsim alakulat.


Célunk, hogy az Arma 3 és a hozzá kapcsolódó kiegészítők adta kereteken belül minél reálisabb játékélményt biztosítsunk alakulatunk minden tagjának.

Mit is jelent számunkra a realisztikus játékmód?

Először is küldetéseinknek mindig törekszünk adni egy valóságból merítő vagy egy fiktív történeti hátteret. Ehhez a történethez kapcsolódik a játékmesterek által megépített küldetés. A küldetéseinket a modern amerikai tengerészgyalogságot (USMC) és speciális alakulatát (MARSOC) személyesítjük meg. A játékokon használt fegyverzeteink, ruháink, járműveink és egyéb felszereléseink mind olyanok amiket a tengerészgyalogság a valóságban is használ bevetései során. Ezeken felül betartjuk a parancsnoki láncot, törekszünk a formációk és a különböző taktikai manőverek helyes használatára. A játékstílusunkat hosszú évek tesztjeire, katonai tapasztalatokra, rengeteg kutatómunkára alapozva építettük fel.


Mi jellemző a játékainkra?

Küldetéseinknek mindig van kisebb nagyobb háttértörténete, melyek nagy mértékben nem rugaszkodnak el a valóságtól. A játék kitalálója egyben a játékmester is, aki zeusból AI-t irányítja és befolyásolja az eseményeket, hogy a játék élmény a lehető legjobb és legrealisztikusabb legyen. Játékosaink rajokba/szakaszokba szerveződnek egy előzetes beosztás alapján melyet mindig az adott küldetés profilja és a jelentkezők képzettsége alapján állítunk össze. Főleg gyalogsági posztokon játszunk, de lehetősig szerint szakaszlövész, jármű személyzet, pilóta és még sok más posztban is találhatjuk magunkat.
A különböző posztok betöltéséhez elengedhetetlen azok teljes ismerete, melyet egy jól felépített képzési rendszeren keresztül tud a jelentkező elsajátítani. Az alapképesítések után lehetőség nyílik haladó, majd speciális képzésekre is, mint búvár, pilóta, sniper, utász és egyéb speciális képzést igénylő feladatok.
Nagyon fontosnak tartjuk továbbá a megszerzett ismeretek szinten tartását. Heti két alkalommal kiképzési napokat tartunk ahol gyakorolhatjuk a bevetéshez szükséges taktikákat, mozgásokat, technikákat. Mivel az egész játék meglehetősen komplex így komolyan vesszük a kiképzési feladatokat.
Végezetül, olyan személyeket keresünk akik hasonló komolysággal állnak hozzá ehhez a játékhoz, betartják a normákat és szabályokat. Akik szeretnének egy baráti hangulatú jó csapathoz, csatlakozni, a kölcsönös tisztelet megtartásával. Aki hajlandó tanulni és jelenlétével támogatni az alakulat munkáját. 0 órás embereket is várunk. A tapasztalat hiány nem kizáró ok.


Akinek felkeltettük az érdeklődését az az alábbi linken további információkat talál az alakulatról, illetve egy jelentkezési lap kitöltésével felveheti velünk a kapcsolatot.
Továbbá szívesen látunk titeket az MRK facebook oldalán is ahol rendszeres frissítésekkel is ellátunk titeket.

 Image result for facebook icon render

https://www.facebook.com/MRKPhoenix/https://www.facebook.com/ARMA3HRCSZERVER/

Image result for webpage icon render

http://www.magyararma.hu/

Image result for teamspeak 3 icon render

Hamarosan

Hamarosan

 

Jelentkezés: